Wegens personeelstekort kunnen wij u op korte termijn niet helpen

Hoe werk het aanvragen van een offerte

Vul het formulier hierlangs in. Vergeet niet boven uw naam de werkzaamheden te selecteren waar u de offerte voor aanvraagt. Mocht dit niet voldoende omschrijven wat u graag wenst, vul dit dan in bij "uw notitie" onder aan het formulier. Wilt u een offerte aanvragen voor kleiner projecten zoals een nieuwe dakraam aanbrengen of vervangen, goten en of boeibekledingen vragen wij u gebruik te maken van het formulier hierlangs d.m.v. foto`s van het huidige te maken (bij dakramen binnen en buitenzijde) en deze up te loaden samen met de gegevens in te vullen op het formulier. Dit werkt in de huidige tijd sneller als een opname i.v.m. personeels tekorten. Wij kunnen d.m.v. de foto`s en de gegevens (vergeet geen aantallen en meters te vermelden) voor u dan vrij snel een offerte maken. Mochten er toch nog vragen zijn nemen wij even telefonisch contact met u op.

Hoe worden deze werkzaamheden geoffreerd

Een medewerker van ons bedrijf bezoekt u nadat er een afspraak met u is gepland en neemt de werkzaamheden die u graag wenst met u door. Hij maakt met u ter plaatse een offerte (indien mogelijk). Indien mogelijk laat de medewerker deze prijsafspraak bij u achter. Indien u akkoord gaat met de geoffreerde werkzaamheden kunt u deze in opdracht stellen op deze website. Mocht deze offerte uitgewerkt dienen te worden dient u er rekening mee te houden dat hier een tijdsbestek voor nodig is van 1-3 weken afhankelijk van eventuele prijsopgaves door derden (groothandels).

Wat als ik akkoord ben gegaan met de offerte

Zodra akkoord bent gegaan worden de werkzaamheden bij onze planner neer gelegd. Deze neemt maximaal 10 werkdagen van te voren contact met u op om de werkzaamheden met u te plannen (eerder gaat niet ivm de weersomstandigheden). Bij grote projecten wordt dit met u in overleg gepland. U dient er altijd rekening mee te houden dat onze planningen altijd kunnen uitlopen omdat onze werkzaamheden altijd weersafhankelijk zijn.

Vraagt u een offerte voor noodweerschade?

Een offerte voor noodweerschade is altijd in de vorm van een rapportage voor de verzekeringsmaatschappij. De kosten voor de rapportage (incl. foto`s) zijn € 145,- excl. BTW. Indien de gerapporteerde werkzaamheden door ons bedrijf uitgevoerd worden zullen wij deze kosten op de factuur achteraf aan u crediteren. U dient er rekening mee te houden dat als de schades/lekkages groot zijn en niet direct verholpen kunnen worden, de gevolgschade groot kan worden. U dient hiervoor direct contact met uw verzekeringsmaatschappij op te nemen en met hen duidelijke afspraken te maken. Pisters Daktechniek is nooit een partij tussen u en uw verzekeringsmaatschappij. De betalingsverplichting blijft dan ook altijd bij de opdrachtgever.

Indien en zodra u het formulier hierlangs heeft ingevuld en verzonden verklaard u bovenstaande te hebben gelezen en met onze betalings-en leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Offerte aanvraag

Indien u een aanvraag voor zonnepanelen doet verzoeken wij u foto`s van uw meterkast en dakvlakken mee te sturen. Deze kunt u hieronder uploaden.

 

Upload hier uw foto`s

Maximale bestandsgrootte (Mb): 5

Datum offerte aanvraag *
Uw offerte aanvraag voor: *
Achternaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer *
E-mailadres *
Uw notitie voor ons